تاریخ انتشار: جمعه 1400/02/31 - 22:32
کد خبر: 395856

عصر جمعه در میدان فلسطین تهران برگزار شد؛

جشن دانشجویی پیروزی جبهه مقاومت غزه بر صهیونیست‌ها/ پیام تبریک رهبرانقلاب درپی شکست مفتضحانه اسرائیل +عکس و فیلم

جشن دانشجویی پیروزی جبهه مقاومت غزه بر صهیونیست‌ها/ پیام تبریک رهبرانقلاب درپی شکست مفتضحانه اسرائیل +عکس و فیلم

براساس این گزارش، در نبرد ۱۱ روزه گروه های مقاومت با تهاجم گسترده رژیم صهیونیستی، ضعف سامانه گنبد آهنین در رهگیری و منهدم کردن راکت های مقاومت فلسطین، باعث خسارات‌های جانی و مالی فراوان در حوزه زیرساخت‌ها و شهرک های اشغالی صهیونیست‌نشین شد.

به گزارش خبرنگار «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ عصر امروز گروهی از مردم تهران و جمعی از دانشجویان، با حضور در میدان فلسطین جشن پیروزی گروه های مقاومت را در نبرد اخیر در مقابل رژیم صهیونیستی برگزار کردند.

جنگ اخیر در غزه پس از ۱۱ روز تجاوز مستمر رژیم صهیونیستی و شهادت بیش از ۲۳۰ فلسطینی، با اعلام آتش‌بس و عقب‌نشینی از سوی صهیونیست ها و با پیروزی جبهه مقاومت به پایان رسید.

جشن دانشجویی پیروزی جبهه مقاومت غزه بر صهیونیست‌ها/ پیام تبریک رهبرانقلاب درپی شکست مفتضحانه اسرائیل

همزمان با این مراسم، فلسطینی های ساکن نوار غزه و کرانه باختری از جمله شهر قدس نیز پیروزی ملت و مقاومت فلسطین بر دشمن صهیونیستی و آتش‌بس در غزه را جشن گرفتند.

براساس این گزارش، در نبرد ۱۱ روزه گروه های مقاومت با تهاجم گسترده رژیم صهیونیستی، ضعف سامانه گنبد آهنین در رهگیری و منهدم کردن راکت های مقاومت فلسطین، باعث خسارات‌های جانی و مالی فراوان در حوزه زیرساخت‌ها و شهرک های اشغالی صهیونیست‌نشین شد.

جشن دانشجویی پیروزی جبهه مقاومت غزه بر صهیونیست‌ها/ پیام تبریک رهبرانقلاب درپی شکست مفتضحانه اسرائیل

دانشجویان و مردم تهران در جنوب میدان فلسطین با در داشتن پرچم های تصویر شهید حاج قاسم سلیمانی ، حزب الله و یا مهدی با دادن شعار فلسطین به آغوش اسلام باز خواهد گشت پیروزی جبهه مقاومت را در مقابله با رژیم صهیونیستی جشن گرفتند.

مراسم تجمع حماسی مردم تهران و دانشجویان با حضور در میدان فلسطین و آتش بازی ،  پیروزی فلسطین در جنگ یازده روزه رژیم صهیونیستی را جشن گرفتند. 

جشن دانشجویی پیروزی جبهه مقاومت غزه بر صهیونیست‌ها/ پیام تبریک رهبرانقلاب درپی شکست مفتضحانه اسرائیل

براساس این گزارش ، شعار مردم و دانشجویان در جشن پیروزی جبهه مقاومت که در میدان فلسطین تهران تجمع کردند پیروزی آنها را در قبال رژیم صهیونیستی جشن گرفته و با دادن شعار  الله اکبر، مرگ بر اسرائیل و اسرائیل نابود است فلسطین پیروز است حمایت خود را از مردم غزه و فلسطین اعلام کردند.

رهبرانقلاب: ادامه‌ جنایت‌ها و درخواست آتش‌بس هر دو شکست رژیم صهیونیستی بود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی پیروزی مقاومت فلسطین در جنگ دوازده روزه با رژِیم صهیونیستی را تبریک گفتند.

متن پیام رهبر انقلاب به این شرح است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

سلام بر فلسطین مقتدر و مظلوم؛ سلام بر جوانان شجاع و غیور فلسطین، سلام بر غزه‌ی قهرمان و مقاوم، سلام بر حماس و جهاد و همه‌ی گروههای جهادی و سیاسی فلسطین.

خداوند عزیز و قدیر را برای نصرت و عزتی که به مجاهدان فلسطینی عطا کرد سپاس میگویم، و نزول سکینه و طمأنینه بر دلهای مجروح شهید دادگان، و رحمت و بشارت برای شهیدان، و شفای کامل برای آسیب‌دیدگان را از خداوند منان مسألت میکنم، و پیروزی بر رژیم جنایتکار صهیونیست را تبریک میگویم.

آزمون این چند روز، ملت فلسطین را سرافراز کرد. دشمن وحشی و گرگ صفت به درستی تشخیص داد که در برابر قیام یکپارچه‌ی فلسطین ناتوان است. آزمون همکاری قدس و کرانه‌ی باختری با غزه و اراضی ۴۸ و اردوگاه‌ها، راهکار آینده‌ی فلسطینی‌ها را نشان داد. در این ۱۲ روز رژیم جابر، جنایات بزرگی عمدتاً در غزه  مرتکب شد و عملاً ثابت کرد که بر اثر ناتوانی در مقابله با قیام یکپارچه‌ی فلسطین، رفتارهایی آنچنان ننگین و دیوانه‌وار مرتکب میشود که افکار عمومیِ همه‌ی عالم را بر ضد خود برمی‌انگیزد و خود و دولتهای غربی پشتیبان خود بویژه آمریکای جنایتکار را از گذشته باز هم منفورتر میکند. ادامه‌ی جنایتها و درخواست آتش‌بس هر دو شکست او بود. او ناچار شد شکست را بپذیرد.

رژیم خبیث از این هم ضعیف‌تر خواهد شد. آمادگی جوانان فلسطینی، و قدرت‌نمایی مجموعه‌های ارزشمند جهادی، و اعداد قوّه به صورت مستمر، فلسطین را روزبروز قدرتمند‌تر و دشمن غاصب را روزبروز ناتوان‌تر و زبون‌تر خواهد کرد.

زمان آغاز و توقف درگیریها بسته به تشخیص بزرگان جهادی و سیاسی فلسطینی است، ولی آماده‌سازی و حضور قدرتمندانه در صحنه، تعطیل‌بردار نیست. تجربه‌ی «شیخ‌ جراح» در ایستادگی در برابر زورگویی رژیم و شهرک‌نشینانِ مزدور، باید دستورالعمل همیشگی مردم غیور فلسطین باشد. به جوانمردان «شیخ جراح» درود میفرستم.

دنیای اسلام یکسره در برابر قضیه‌ی فلسطین، مسئول و دارای تکلیف دینی است. عقل سیاسی و تجربه‌های حکمرانی هم این حکم شرعی را تأیید و بر آن تأکید میکند. دولتهای مسلمان باید در پشتیبانی از ملت فلسطین صادقانه وارد میدان شوند، چه در تقویت نظامی، چه در پشتیبانی مالی که امروز بیش از گذشته مورد نیاز است، و چه در بازسازی زیرساختها و ویرانیها در غزه.

مطالبه و پیگیری ملتها، پشتوانه‌ی این خواسته‌ی دینی و سیاسی است. ملتهای مسلمان، باید انجام این وظیفه‌ را از دولتهای خود مطالبه کنند، خود ملتها نیز در حدّ توان موظف به پشتیبانی مالی و سیاسی‌اند.

وظیفه‌ی مهم دیگر، پیگیری مجازات حکومت تروریست و سفاک صهیونیست است. همه‌ی وجدانهای بیدار تصدیق میکنند که جنایت گسترده‌ی کشتار کودکان و زنان فلسطینی در این ۱۲ روز نباید بی‌مجازات بماند. همه‌ی عوامل مؤثر رژیم و شخص جنایتکار نتانیاهو باید تحت پیگردِ دادگاههای بین‌المللی و مستقل قرار گیرند و مجازات شوند؛ و این به حول قوه‌ی الهی تحقق خواهد یافت، والله غالبٌ علی امره.

جمعه ۹ شوال ۱۴۴۲
۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۰
سید علی خامنه‌ای

ادامه تصاویر و فیلم را در ادامه مشاهده کنید:

جشن دانشجویی پیروزی جبهه مقاومت غزه بر صهیونیست‌ها/ پیام تبریک رهبرانقلاب درپی شکست مفتضحانه اسرائیل

جشن دانشجویی پیروزی جبهه مقاومت غزه بر صهیونیست‌ها/ پیام تبریک رهبرانقلاب درپی شکست مفتضحانه اسرائیل


download

download

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
«کارت امید مادر» شارژ شد
تعداد مصدومان حادثه شهرک شمس آباد به ۲۱نفر رسید
توافق نزدیک است!
واکنش تند رضاییان به استقلالی‌ها
مذاکره با تل‌آویو، چیزی جز شرم و تحقیر برای لبنان ندارد
از تخریب حرم و مجازات اعدام برای زیارت تا راهپیمایی میلیونی اربعین
شرط تداوم یارانه نقدی و کالابرگ اقامت در ایران است
مطالب خارج از مراجع رسمی فاقد سندیت است
سنگر خیابان را باشکوه‌تر از قبل حفظ می‌کنیم
رئیس‌جمهور به دنبال توافقی مرده است
ادامه ادعاهای سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
مذاکرات با ایران هم‌اکنون در حال انجام است!
روابط ایران و عراق در بهترین وضع خود قرار دارد
چیزی به ایران نمی‌رسد
جنبش حماس از پایبندی به توافقات مرحله دوم آتش‌بس خبر داد
ادعای استعفای رئیس‌جمهور واهی و کذب محض است
سردار کرمی: در کمین تروریست‌ها و آماده پاسخ قاطعیم
۱۹۰ واحد مسکن استیجاری آماده واگذاری به زوج‌های جوان است
کیف پول ایران؛ انجام تراکنش‌های مالی بدون نیاز به اینترنت
حسام؛ سامانه جدید بانک مرکزی برای ساماندهی حساب‌های بانکی
توصیه مهم برای بازگشت زائران اربعین؛ مرز خروجی را تغییر ندهید
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
اعلام نتایج اولیه پذیرش دکتری تخصصی بدون آزمون دانشگاه تهران
نتایج آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی اوایل هفته آینده منتشر می‌شود
دستاورد پژوهشگران دانشگاه تهران درتوسعه نسل جدید سامانه‌های هوشمند
توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه ایران و بلاروس
توسعه همکاری‌های علمی، آموزشی و فناورانه با قزاقستان
نتایج آزمون‌های سمپاد و نمونه دولتی هفته آینده منتشر می‌شود
پیشنهاد راه‌اندازی دوره‌های «هم‌افزایی فناورانه»
ظرفیت پژوهشی هر عضو هیئت‌علمی از حمایت های بنیاد ملی علم اعلام شد
کلید نهایی پنجاه و سومین دوره آزمون دستیاری پزشکی منتشر شد
مهلت ثبت نام آزمون های دانشنامه و گواهینامه تخصصی و فوق تخصصی تمدید شد
تحمیل ۸۰۰ دانشجوی پزشکی به دانشگاه
طرح جدید تغذیه دانشجویان هنوز نهایی نشده
برخی دانشجویان بین الملل علاوه بر فارسی حتی به انگلیسی هم مسلط نیستند
توانمندسازی دانشجویان برای ورود به بازار کار دانش‌بنیان
باید از ظرفیت ایرانیان خارج کشور حداکثر استفاده را برد
اسامی منتخبان دور دوم انتخابات شورای صنفی دانشگاه تربیت مدرس اعلام شد
واکنش معاون وزیر بهداشت به رای دیوان عدالت اداری درباره انفصال از خدمت
شروط جدید وزارت بهداشت برای ایجاد رشته و دوره جدید علوم پزشکی
نخستین سامانه جامع شهدای دانشجو رونمایی می‌شود
پژوهشگران دانشگاه تهران عملکرد ترانزیستورهای نسل آینده را بهبود دادند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top